Állás- Karrierlehetőségek Marcom M 16:6
Álláslehetőségek a DEHN-nél

Mintegy 1900 elkötelezett alkalmazott teszi a DEHN csoportot világszinten vezető teljes körű szolgáltatóvá a villámvédelem, a túlfeszültség-védelem és a villamos munkavédelem területén. Csatlakozz hozzánk most!

Van már munkatapasztalata, vagy a következő hónapokban befejezi tanulmányait vagy szakképzését? Új karrier kihívást keres, miközben tanul? Tudjon meg többet a lehetőségeiről a DEHN-nél, és csatlakozzon hozzánk most!

Miért DEHN?

Mi nem a rövid távú negyedéves célokra összpontosítunk, hanem a fenntartható növekedésre, és ezért megfelelő perspektívákat kínálunk. Munkatársaink kimagasló teljesítményét és felelősségtudatát biztonságos munkahelyekkel, kellemes munkakörnyezetben, vonzó fizetéssel és sok más juttatással jutalmazzuk.

Mindent megteszünk azért, hogy munkatársunk jól érezze magát nálunk. A csupán 2,5% -os évi személyi fluktuáció megerősít bennünket abban, hogy jó úton járunk.

Használja ki a személyes fejlődés lehetőségeit

A képzett és erősen motivált alkalmazottak jelentik a sikeres vállalat kulcsát. Ezért gondosan kiválasztjuk munkatársainkat és támogatjuk őket a kezdetektől fogva. Munkatársaink know-how-ja és egyéni erősségei a vállalatunk legnagyobb értéke. A gyakorlati tapasztalatok, otthoni tanulmányok, konstruktív párbeszéd és képzés testreszabottan emelik az egyéni képesítést.

Álláslehetőségek

Várjuk jelentkezését, hogy esetleg üdvözölhessük Önt a csapatunkban! A nemzetközi állásajánlatok a DEHN leányvállalatainak weboldalain találhatók.

back to top