Production Facilities Office
Alaptechnológiák

Technológiák - dióhéjban

Kiváló minőségű, könnyen telepíthető és praktikus termékek, amelyek mindig megfelelnek a legújabb szabványoknak. Ez a termékeink folyamatos fejlesztésének motorja.

Termékkatalógusunkban különböző szimbólumokkal találkozik, amelyek az alkalmazott technológiát jelzik.
Az alábbiakban áttekintés található az alkalmazott technológiákból:

Energiaellátó rendszerekben telepített védelmi készülékekhez

RAC Technológia

A RAC (RapidArcControl) szikraköz technológia gyors reakcióképessége korlátozza a hálózati utánfolyó zárlati áramot és a végkészüléket védő RAC technológia olyan biztonságot ad. ami messze túlmutat a szabványok követelményein.

Különösen gyorsan reagál, és azáltal, hogy a lehető legkisebb maradék energiát engedi át a végkészülék felé, megvédi a berendezéseket és rendszereket.

ACI Technológia

ACI technológia fejlett áramköri megszakítással - A készülék biztonság és a rendszer rendelkezésre állásának legmagasabb szintje.

Az integrált kapcsoló-szikraköz kombináció a különálló előtétbiztosító alkalmazását szükségtelenné teszi. Az Ön előnye: A termék alkalmazása kizárja a méretezési hibák elkövetését az előtétbiztosító kiválasztásakor.
A TOV (időszakos túlfeszültséggel szembeni) ellenállás és a szivárgó áram hiánya azt jelenti, hogy sokkal hosszabb életűek a készülékek. A kisebb csatlakozó vezetékkeresztmetszet a telepítést is megkönnyíti.

Beépített előtétbiztosító

Ezt a szimbólumot hordozó termékek előtétbiztosítót tartalmaznak a védelmi eszközben.

Ez az Ön számára a következőt jelenti:

  • Kevesebb hely szükséges
  • Kisebbek a telepítési költségek
  • Rövidebb a vezetékezési idő
  • Rövidebb csatlakozóvezetékek szükségesek

A DEHNvenCI, DEHNbloc Maxi S, DEHNguard… CI és V (A) NH termékcsaládban találhatók meg az előtétbiztosítót tartalmazó készülékek.

Hullámtörő funkció

A nagy teljesítményű szikraköz alapú 1. típusú levezető, hasonlóképpen mint egy hullámtörő, sokkal kisebb szintre korlátozza a bejövő energiát. Ez megóvja a villamos installációt és a 2. és 3. típusú levezetőket, így meghosszabbítja azok élettartamát.

Egyenáram megszakítás

Nincs nulla átmenet, ha a túlfeszültség-korlátozókat egyenáramú alkalmazásokban használják? A leválasztónak itt is le kell tudnia kapcsolni.

A DCD technológia ékként működik, amely megbízhatóan megszakítja az egyenáramot. Ön számára ez azt jelenti, hogy megakadályozzuk a DC kapcsolási ívek által okozott tűzkárokat. Ez a szimbólum megtalálható a DEHNguard SE DC család összes termékén.

Informatikai rendszerekben telepített védelmi készülékekhez

actiVsense

Ez a szimbólum megtalálható az univerzális kombinált védelmi készülékeken. Az ActiVsense-el rendelkező védőkészülékek automatikusan felismerik az alkalmazott jelfeszültséget, és hozzáigazítják a feszültségvédelmi szintet 180 V-ig terjedő feszültségtartományban.

Ez rugalmasságot biztosít a levezető használatához a különböző interfészeknél, és a csatlakoztatott eszközök és rendszerek mindig optimális védelmet élveznek.

Kompakt 3 az 1-ben védelem

Ez a szimbólum azt jelzi, hogy egy eszköz 3 interfészt véd.

Az Ön számára ez azt jelenti:

  • Kevesebb hely szükséges
  • Gyorsabb vezetékezés
  • Kisebb telepítési költségek

LifeCheck

A LifeCheck folyamatosan figyeli a védelmi készülék állapotát. Felismeri a védelmi elemek villamos és hőterhelését, és megbízhatóan tájékoztatja Önt állapotukról.

back to top