DEHN protects cell sites
A DEHN megvédi az információtechnikát

Kommunikációs technológia

A villámcsapások, tranziens túlfeszültségek és a hibahelyi ív veszélyt jelentenek a kommunikációs technológia érzékeny rendszereire és alkatrészeire. A mai versenykörnyezetben a rendszerhibák súlyos veszteséget jelentenek.

Csökkentse a költségigényes működési zavarokat az informatikai-, távközlési- és biztonsági rendszereiben. A villámlás, a túlfeszültség és a hibahelyi ív elleni küzdelem átfogó védelmi koncepciójának köszönhetően optimalizálhatja a rendszerek rendelkezésre állását, és ezzel egyidejűleg megvédi a személyzetet és a környezetet.

Mobil bázisállomások

A hálózat rendelkezésre állásának és megbízhatóságának biztosítása

A villámcsapás és túlfeszültség elleni megbízható védelem fontos szempont a meglévő hálózati infrastruktúra átalakításában és kibővítésében.

Az átviteli kapacitások és a hálózat rendelkezésre állása a legfontosabb tényezők. Az egyre növekvő igény kielégítése érdekében a meglévő struktúrákat folyamatosan bővíteni kell. Az új átviteli technológiák folyamatos technológiai illesztést igényelnek. Mivel a technológia egyre nagyobb teljesítményre képes, egyre érzékenyebbé válik.

Ne kockáztassa a leállást - támaszkodjon egy átfogó védelmi rendszerre

Legfontosabb az épület, a mobil rádióinfrastruktúra és a villamos rendszerek villámcsapások által okozott kárainak megelőzése. A rendszer állandó rendelkezésre állása mindig alapvető fontosságú.

Az MSZ EN 62305 szabvány szerint az átviteli rendszer minden alkotóeleméhez a szabványnak megfelelő védelmi rendszert kell létesíteni.

  • Külső villámvédelem, beleértve a felfogó rendszereket, a levezetőket és a földelő rendszert
  • Belső villámvédelem, beleértve a túlfeszültség-védelmet és a potenciálkiegyenlítést

Kihelyezett Rádió Egységek (RRU) - DC tápegység

Az új technológiák különleges védelmet igényelnek

A modern mobil rádiótechnológiák magukban foglalják a kihelyezett rádiótechnikát is, ahol a nagyfrekvenciás erősítőket külön bázisállomásokba, vagy az antennák mellé helyezik.

Indukált túlfeszültségek veszélye

Ha a tápvezetékeket az oszloppal párhuzamosan telepítik, fennáll annak a veszélye, hogy ezekbe a vezetékekbe túlfeszültség indukálódik. Ugyanez vonatkozik az antennavonalakra. Az indukált túlfeszültségek elfogadható szintre történő csökkentése érdekében a bázisállomást elhagyó tápvezetéket és az antenna közelében lévő erősítő tápvezetékét megfelelő villámáram-levezető és túlfeszültségvédelmi eszköz beépítésével kell védeni.

DEHNsecure modular 48 V DC alkalmazásokhoz

Védje rendszerét a DEHNsecure segítségével. Ezt a moduláris levezetőt kifejezetten a 48 V-os DC rendszerek nagy működési áramaira tervezték és tesztelték.

A rezgésálló modul reteszelő rendszere biztosítja, hogy a védelmi modul biztonságosan rögzül az alapmodulhoz. Ellenáll az ütéseknek, a rezgéseknek és a kisülések óriási mechanikai terhelésének.

Jó tudni: A modul szerszámmentesen egyszerűen cserélhető a modul kioldó gombjának megnyomásával, ami azt jelenti, hogy működés közben biztonságosan kicserélhető anélkül, hogy megszakítaná az áramkört.

Biztonsági rendszerek

Biztosítson megbízható működést biztonsági rendszereinek

Legyen szó tűzvédelemről, betörésvédelemről vagy a vész- és menekülési utak világításáról: Az elektromos biztonsági rendszerek csak akkor biztonságosak, ha a nyári hónapokban leggyakrabban fellépő zivatarok alatt nem hibásodnak meg. Ha a villámcsapások és a túlfeszültségek megsemmisítik a biztonsági rendszereket és a biztonsággal kapcsolatos funkciók már nem állnak rendelkezésre, az emberi élet veszélyben van. A túlfeszültség hamis riasztásokhoz és magas következményi költségekhez vezethet. Ezért elengedhetetlen a biztonsági rendszerek integrálása egy villám- és túlfeszültség-védelmi koncepcióba. Ennek érdekében a gyártóknak, tanácsadóknak és szerelőknek is be kell tartaniuk a törvényi és normatív követelményeket.

Nincs kompromisszum a biztonságban

Több mint 100 éves tapasztalata teszi a DEHN-t elismert szakértővé a villám és a túlfeszültség-védelem területén. Kiváló minőségű termékeinket a veszélyjelző rendszerek vezető gyártói hagyták jóvá. A tűz-, riasztóberendezésekben és CCTV rendszerekben használt levezetőket széles körben tesztelték a házon belüli vizsgálati laboratóriumunkban. Kipróbált villám- és túlfeszültség-védelmi rendszereinket  valamint a földelési-, potenciálkiegyenlítési koncepciókat a DEHN szakértői fejlesztették ki. A DEHN termékek VdS-tanúsítvánnyal rendelkeznek, és magas szintű minőséget nyújtanak, amelyet folyamatosan fejlesztünk. 

Contact

Van kérdése? Lépjen kapcsolatba velünk.

Műszaki Támogatás

Telefon: +36 1 371 1091

Fax: +36 1 371 1092

back to top