Blitz Lightning Stadt City
A DEHN csoportról

DEHN megvéd

Két szó, egy ígéret. Cégünk mottója mind családi vállalkozásunk elmúlt négy generációja számára mind kötelesség, mind ösztönző. Egy ígéret, amelyet szakértelemmel és elkötelezettséggel tartunk fenn - ügyfeleink, partnereink és alkalmazottaink érdekében.

Közepes méretű cégünk globális szinten tevékenykedik. Gyökereink a németországi Neumarkt in der Oberpfalz-ban találhatók, de több mint 70 országban szereztük meg ügyfeleink bizalmát. Bővítjük úttörő szerepünket, szembenézzünk a piacok által nyújtott egyedi kihívásokkal, ezért nagyra értékelnek bennünket megbízható gyártóként, piaci partnerként és munkáltatóként.

DEHN csoport röviden:

 • Negyedik generációs családi vállalkozás 1910 óta
 • Körülbelül 2000 alkalmazott világszerte
 • Több mint 120 alkalmazott dolgozik a K + F / Tervezői Osztályon és a minőségirányításban
 • Több mint 4000 eszköz és alkatrész
 • Értékesítési tevékenységek több mint 70 országban partnereink, valamint 23 leányvállalat és saját iroda révén

Cégfilozófia

Az olyan alapvető értékek, mint az innováció, a függetlenség és a fenntarthatóság, a negyedik generációs családi tulajdonú cégünk alapja több mint 100 éve.

Innováció
Új területek meghódításához a saját "know-how"-ra és a realisztikus helyzetértékelésre alapozzuk. A kitartás és a vállalkozói bátorság mellett az innovációt tartjuk fontosnak, hogy ügyfeleinknek maximális előnyt biztosítsunk. A jövőben az intenzív kutatás és fejlesztés számunkra egyértelmű hangsúlypont marad. Támogatjuk alkalmazottaink személyes és szakmai fejlődését, és aktívan támogatjuk az új generációt.

Függetlenség
Cégünk függetlensége és vállalkozói szabadságunk rendkívül fontos számunkra. A DEHN SE  megalapítása óta a cég és alkalmazottai érdekei a DEHN család kezében vannak. Jövőbeli tervünk ezen függetlenség megőrzése.

Fenntarthatóság
Termékeink megóvják az embereket és az anyagi javakat. Megtakarítunk erőforrásokat, védjük a környezetet és egy jól működő minőségirányítási rendszert működtetünk. Üzleti tevékenységeink tükrözik a fenntarthatóság fontosságát. Komolyan vesszük ügyfeleink és munkavállalóink iránti felelősségünket. Kiváló minőségű termékeink és szolgáltatásaink képezik az alapvető ágazatokban a növekedés és fejlődés alapját.

Fenntarthatóság

Küldetésünk

Egy független 4. generációs családi vállalkozás vagyunk mely meg szeretné őrizni a vállalkozása szabdságát.

Folyamatos innováció, globális piaci lefedettség, prémium minőség, rugalmasság, gyorsaság, kreativitás és elkötelezettség jelemzi összes tevékenységünket. 

Minden tevékenységünkben fenntartható módon kezeljük a társadalmi felelősségvállalást és a környezeti hatásokat. 

 • Minőségbiztosítás

  Minőségbiztosítási rendszerünk szerves része a cégünknek, és biztosítja a termékeink magas színvonalát és megbízhatóságát. 1994 óta IN EN ISO 9001 minőségbíztosítási tanúsítvánnyal rendelkezünk.

 • Social responsibility

  As a member of the ZVEI and signer of the ZVEI Code of Conduct (internationally known as corporate social responsibility), we live up to our social responsibility as a part of our global business activities.

 • AEO Full - certified reliability

  We are accredited with "AEO-F" (Authorised Economic Operator Full) status. This internationally recognised certificate confirms that DEHN is a particularly trustworthy and reliable partner in the international supply chain.

Cégünk története

A vállalat sikertörténete 1910. január 21-én kezdődik, amikor Hans Dehn mester villanyszerelő bejegyzi Nürnbergben az elektromos szerelési üzletágát. Ma, több mint 100 évvel később, a családi tulajdonban lévő vállalat, amelyet a negyedik generáció vezet, világszerte körülbelül 2000 alkalmazottal rendelkezik.

A DEHN csoport ipari üzletága, a DEHN SE anyavállalat és annak nemzetközi leányvállalatai globálisan aktívak a túlfeszültség-védelem, a villámvédelem, a földelés és a villamos munkavédelem területén.

A Nürnbergben, Neumarktban, Hermsdorfban és Hamburgban fióktelepekkel rendelkező DEHN INSTATEC villamossági üzletág folytatja az alapító Hans Dehn örökségét.

back to top