Blitz Lightning Stadt City
A DEHN csoportról

A DEHN megvéd

Két szó, egy ígéret. Cégünk mottója családi vállalkozásunk elmúlt négy generációja számára mind kötelesség, mind ösztönző. Egy ígéret, amelyet szakértelemmel és elkötelezettséggel tartunk fenn - ügyfeleink, partnereink és alkalmazottaink érdekében.

Közepes méretű cégünk globális szinten tevékenykedik. Gyökereink a németországi Neumarkt in der Oberpfalz-ban találhatók, de több mint 70 országban szereztük meg ügyfeleink bizalmát. Bővítjük úttörő szerepünket, szembenézünk a piacok által nyújtott egyedi kihívásokkal, ezért nagyra értékelnek bennünket megbízható gyártóként, piaci partnerként és munkáltatóként.

DEHN csoport röviden:

 • Negyedik generációs családi vállalkozás 1910 óta
 • Körülbelül 2500 alkalmazott világszerte
 • Több mint 120 alkalmazott dolgozik a kutatás és fejlesztés területén és a minőségirányításban
 • Több mint 4000 eszköz és alkatrész
 • Értékesítési tevékenységek több mint 70 országban partnereink, valamint 20 leányvállalat és saját iroda révén

Cégfilozófia

Az olyan alapvető értékek, mint az innováció, a függetlenség és a fenntarthatóság, a negyedik generációs családi tulajdonú cégünk alapja több mint 100 éve.

Innováció
Új területek meghódításához a saját "know-how"-ra és a realisztikus helyzetértékelésre alapozuk. A kitartás és a vállalkozói bátorság mellett az innovációt tartjuk fontosnak, hogy ügyfeleinknek maximális előnyt biztosítsunk. A jövőben az intenzív kutatás és fejlesztés számunkra egyértelműen hangsúlyos témakör marad. Támogatjuk alkalmazottaink személyes és szakmai fejlődését, és aktívan támogatjuk az új generációt.

Függetlenség
Cégünk függetlensége és vállalkozói szabadsága rendkívül fontos számunkra. A DEHN  megalapítása óta a cég és alkalmazottai érdekei a DEHN család kezében vannak. Jövőbeli tervünk ezen függetlenség megőrzése.

Fenntarthatóság
Termékeink megóvják az embereket és az anyagi javakat. Megtakarítunk erőforrásokat, védjük a környezetet és jól működő minőségirányítási rendszert működtetünk. Üzleti tevékenységeink tükrözik a fenntarthatóság fontosságát. Komolyan vesszük ügyfeleink és munkavállalóink iránti felelősségünket. Kiváló minőségű termékeink és szolgáltatásaink képezik az alapvető ágazatokban a növekedés és fejlődés alapját.

Fenntarthatóság

Küldetésünk

Független 4. generációs családi vállalkozás vagyunk, mely meg szeretné őrizni a vállalkozása szabadságát.

Folyamatos innováció, globális piaci lefedettség, prémium minőség, rugalmasság, gyorsaság, kreativitás és elkötelezettség jellemzi összes tevékenységünket. 

Minden tevékenységünkben fenntartható módon kezeljük a társadalmi felelősségvállalást és a környezeti hatásokat. 

 • Minőségbiztosítás

  Minőségbiztosítási rendszerünk szerves része a cégünknek, és biztosítja a termékeink magas színvonalát és megbízhatóságát. 1994 óta EN ISO 9001 minőségbíztosítási tanúsítvánnyal rendelkezünk.

 • Social responsibility

  As a member of the ZVEI and signer of the ZVEI Code of Conduct (internationally known as corporate social responsibility), we live up to our social responsibility as a part of our global business activities.

 • AEO Full - certified reliability

  We are accredited with "AEO-F" (Authorised Economic Operator Full) status. This internationally recognised certificate confirms that DEHN is a particularly trustworthy and reliable partner in the international supply chain.

Cégünk története

A vállalat sikertörténete 1910. január 21-én kezdődik, amikor Hans Dehn villanyszerelő mester bejegyezteti Nürnbergben a villanyszerelési üzletágát. Ma, több mint 100 évvel később, a családi tulajdonban lévő vállalat, amelyet a negyedik generáció vezet, világszerte körülbelül 2500 alkalmazottal rendelkezik.

A DEHN csoport ipari üzletága, a DEHN SE anyavállalat és annak nemzetközi leányvállalatai globálisan aktívak a túlfeszültség-védelem, a villámvédelem, a földelés és a villamos munkavédelem területén.

A Nürnbergben, Neumarktban, Hermsdorfban és Hamburgban fióktelepekkel rendelkező DEHN INSTATEC villanyszerelő üzletág folytatja az alapító Hans Dehn örökségét.

back to top