DEHN FAQ
Gyakran Ismételt Kérdések

Túlfeszültség-védelem energiaellátási rendszerekhez

Kérdés:

Hova ajánlott 2., illetve 3. típusú túlfeszültség-védelmi eszközöket telepíteni az erősáramú elosztóhálózaton családi házak esetén?(2015.11.)

Kérdés:

Milyen túlfeszültség-védelmi intézkedések szükségesek egy normál (egy- vagy kétemeletes) családi ház esetén? (2015.08)

Kérdés:

Milyen túlfeszültség-védelmi eszközöket és hozzá tartozó előtét-biztosítókat szükséges kiválasztani az alábbi egyvonalas erősáramú energia-elosztási rajz alapján az egyes elosztószekrényekben? Az épület rendelkezik külső villámvédelmi rendszerrel (külső villámvédelem fokozata LPS III) és az erősáramú csatlakozás fölkábelen keresztül történik. (2015.05.)

Kérdés:

Egy frekvenciaváltós meghajtású kalickás aszinkronmotor négyvezetős tápkábellel (L1; L2; L3; PE; 3x50+10 mm2) rendelkezik. A motor villamos paraméterei: 400 V AC, 160 A. Milyen túlfeszültség-védelmi eszközt szükséges kiválasztani a motor és a frekvenciaváltó védelmére? (2015.05.)

Kérdés:

Egy elosztószekrénybe LPZ 0A-ból érkezik az erősáramú betáplálás, ill. csatlakozóvezeték. Hogyan kell a túlfeszültség-védelmi eszköz fázisoldali bekötővezetékének hosszát meghatározni egy nagyobb kiterjedésű elosztószekrényben? (2015.05.)

back to top