Lazíts.
Ez egy DEHNventil ACI.

A DEHN „Gondtalan működés elve“:
Amikor a munkabiztonság a szabványok egyszerű betartásával találkozik, akkor az a DEHNventil ACI.

A túlfeszültség-védelem még sohasem volt ilyen egyszerű és biztonságos. A csatlakozáskész DEHNventil ACI villámáram-levezető és túlfeszültség-korlátozó (1. típus + 2. típus + 3. típus) biztonságot teremt a kisfeszültségű főelosztó betáplálási pontján - ezáltal az innovatív ACI (Advanced Circuit Interruption) technológia először válik elérhetővé az 1. típusú levezetők osztályában.

Az olyan innovatív részletmegoldások, mint az automatikus lekapcsolási funkció a feszültség lekapcsolásának vizuális kijelzésével, a 3 oldalú modulcsere-lehetőségek vagy a mindig azonos 16 mm² Cu csatlakozó­kereszt­metszet, maximális biztonságot nyújtanak.

 

Műszaki részletek

Az összes előny áttekintése

DEHN Icon Arbeitssicherheit

Innovatív szerelési koncepció a biztonságosabb munkavégzés érdekében

A védelmi modul hibája esetén az automatikus villamos leválasztás következtében a modul biztonságosan kicserélhető a villamos berendezés folyamatos üzeme  és a 
munkavédelmi szempontból fontos előírások betartása mellett. A feszültségmentes védelmi modul mind oldalról, mind elölről eltávolítható. Így minden beépítési helyzetben lehetséges a biztonságos csere.

Icon Normgerecht

Szabványok betartása könnyűs­zerrel

A tartalék biztosíték hiánya és a közvetlenül földelt sapkára vagy gyűjtősínre történő felszerelés megkönnyíti a legfeljebb 0,5 m-es előírt kábelhossz betartását.

DEHN Icon dimensionierungssicher

Háromszoros tervezési biztonság

Felejtse ek az előtét-biztosító, a szelektivitás és a csatlakozási keres­Felejtse el az előtét-biztosító, a szelektivitás és a csatlakozó vezeték keresztmet­szetének időigényes méretezését. Az új DEHNventil ACI-ban már integrálva van egy kapcsoló-szikraköz kombináció, ami pontosan illeszkedik a villámáram-levezetőhöz. Ez azt jelenti: nincs előtét-biztosító, nincs hiba a méretezésnél és mindig elegendő a 16 mm² Cu vezetékkeres­ztmetszet.

DEHN Icon komfortabel

Kényelmes szerelés

A kompakt rendszer nem csak maximális flexibilitást kínál, hanem szabadságot is a túlfeszültség-korlátozó elhelyezésénél és csatlakoz­tatásánál. Az integrált kapcsoló-szikraközzel értékes beépítési hely takarítható meg, lehetővé téve a flexibilis szerelést kalapsínre, gyűjtősínre vagy kapcsol­ószekrény-falra is.

 

icon white Industrieanlagen

Nagy rendszer rendelkezésre állás

A védőmodul biztonságos villamos leválasztása következtében akár szervízelés esetén is, a villamos berendezés megszakítás nélkül tovább üzemeltethető. Ha a feltételek lehetvé teszik, a karbantartás folyamatos üzem közben is elvégezhető. Ez minimalizálja a drága kiesési időket. Emellett a DEHNventil ACI üzemeltetés közben is a megszokott kiváló teljesít­mény­paramétereket kínálja (100 kA villámáram-levezet­őképesség /100 kA rövidzárlati áram-állóság) a lehető legjobb védelem mellett (1+2+3 típus tanúsított végberendezés-védelemmel). ­­­

DEHN Icon Wartung

Gyors, egyszerű és biztonságos karbantartás

A villamos állapotjelzés távjelzéssel (FM) a DEHNventil ACI esetében az alapkivitel része. Meghibásodás esetén a lekpacsoló modul leválasztja a védőmodult az alapmodulról és ezzel a feszültségforrásról. Ez a villámáram-levezető mind a négy oldalán vizuálisan megjelenik és biztonságot nyújt a karbantartó személyzet számára.

A termék­jellemzők áttekintése

A rendszer maximális rendelkezésre állása érdekében: DEHNventil ACI

A DEHN több mint 100 éve az innováció és a műszaki fejlődés záloga. A CI és ACI leválas­ztókkal a DEHN helytakarékos megoldásokat hozott létre a modern túlfeszültség-védelemhez. A CI az Circuit Interruption (áramkör megszakítás) rövidítése, és azt jelenti, hogy egy optimálisan méretezett biztosíték már az SPD-be (túlfeszült­ségvédelmi készülék) van beépítve. A 2018-ban bevezetett ACI (Advanced Circuit Interruption) technológiával ezt a biztosítékot egy kapcsoló-szikraköz kombináció váltotta fel. Ezek és más innovatív funkciók teszik a DEHNventil ACI-t a legegyszerűbb és legbizton­ságosabb megoldássá. A levezető osztályaink egy pillantásra:

A DEHN „Gondtalan működés elve“

ACI-technológia: A maximális biztonságért a kapcsolós­zekrényben

Felejtse el az időigényes méretezést! ACI-technológiájú 1-es és 2-es típusú túlfeszültség-védelmi készülékeink integrált kapcsoló-szikraköz kombinációval rendelkeznek. Ezzel az egyébként szokásosan alkalmazott előtét-biztosító teljesen szükségtelenné válik. Ez biztonságot teremt, rugalmas szerelést tesz lehetővé és új szintre emeli a rendszer rendelkezésre állását. 

A DEHN ACI-technológia

 

  • Megbízhatóság és rendszer rendelkezésre állás legmagasabb szinten
  • Méretezési biztonság és helymegtakarítás a külön előtét-biztosító elmaradásával
  • Hosszú élettartam a nagy TOV-szilárdság és szivárgóárammentesség következtében
  • Egyszerű telepítés a kisebb csatlakozási keresztmetszetnek köszönhetően
Az ACI-technológiáról

Termékváltozatok

Elérhető 2024 végén

961405 

DEHNventil ACI M TNS 264 (FM)

Négypólusú kombinált levezető DEHNventil ACI M TNS, 1. típusú + 2. típusú + 3. típusú levezető az MSZ EN 61643-11 szerint szikraköz alapon integrált ACI kapcsoló-, szikraközzel. Magas rendelkezésre állás a RADAX Flow utánfolyóáram-korlátozás révén.

Add  Részletek

961305 

DEHNventil ACI M TNC 264 (FM)

Hárompólusú kombinált levezető DEHNventil ACI M TNC, 1. típusú + 2. típusú + 3. típusú levezető az MSZ EN 61643-11 szerint szikraköz alapon integrált ACI kapcsoló-/szikraközzel. Magas rendelkezésre állás a RADAX Flow utánfolyóáram-korlátozás révén.

Add  Részletek

Letöltések

Flyer DEHNventil ACI The prewired, Type 1+2+3 combined arrester with ACI technology .pdf 0.3 MB

Kérdése van az új DEHNventil ACI-vel kapcsolatban?

Szívesen válaszolunk az új DEHNventil ACI-vel kapcsolatos kérdéseire. Hívjon minket a +36 1 371 1091-es telefonszámon, vagy küldjön nekünk e-mailt. Várjuk, hogy jelentkezzen!

[email protected]  +36 1 371 1091