DEHNventil: az eredeti. Feleakkora méret, azonos teljesítmény.

Jövőbiztos tervezés

Az új DEHNventil problémamentesen helyettesíti a korábbi készülékváltozatokat és ezáltal garantálja a tervezés jövőbeli kompatibilitását. Mostantól az összes DEHNventil változat távjelző érintkezővel rendelkezik, ami jelentősen leegyszerűsíti a termékkiválasztást.

Megfelelő DEHNventil keresése

Helytakarékos.

A DEHNventil már csak feleakkora, mint az elődje: 4 modulnyi helyigényével és az elosztószekrény oldalfalára történő opcionális beépítésével nagyfokú rugalmasságot kínál. A felszabaduló hely további követelményeknek való megfelelést, további alkatrészek beépítését és a közeli többi készülék egyszerűbb szerelését teszi lehetővé.

Nagyteljesítményű.

Az 1.+2.+3. típusú, többpólusú moduláris, kombinált levezetők, kompakt, monoblokkos védőbetétes kivitelben megvédik a villamos berendezéseket a villámrészáramok és a túlfeszültségek hatásaitól és 100 kAeff hálózati utánfolyó áramkioltó képességgel rendelkeznek.

Megbízható.

A beépített RAC szikraköz rendkívül gyorsan reagál és igen kis értékű maradékenergiát enged át a végkészülékek felé. Ez maximális biztonságot jelent és optimálisan megóvja a mögé kapcsolt villamos berendezéseket és rendszereket.

Kompakt technológia az Ön igényeinek megfelelően

A DEHNventil ipari környezetben vagy más szigorúbb követelményeket támasztó alkalmazás esetén is kiváló megoldás. Tudjon meg többet a lehetséges alkalmazásokról.

Ipari berendezések

A nagy transzformátor-, ill. rövidzárlati árammal működő ipari környezetben kompakt, nagy teljesítményű túlfeszültség-védelemre van szükség a korszerű rendszerek megbízható működéséhez és nagy rendelkezésre álláshoz. Kerülje el a meghibásodásokat a megfelelő túlfeszültség-védelemmel.

Részletek

Kórházak

Ahol a legmodernebb technológia naponta életet ment, a túlfeszültség-védelemnek a legszigorúbb követelményeknek kell megfelelnie. Válassza a biztonságot és alkalmazza a piacvezető, nagyteljesítményű szikraköz-technológiát.   

Részletek

Adatközpontok

Az adatközpontok és az adatok folyamatos rendelkezésre állásának követelménye a mindennapi élet alapköve - enélkül, ma már nem sok minden működik. Az átfogó védelmi koncepció fontos része a magasszintű védelmet adó villám- és túlfeszültség-védelem.

Részletek

Logisztikai központ

Aznapi kiszállítás a logisztika 4.0 idején - napjaink követelménye, hogy a megrendelt árut a lehető legrövidebb időn belül megkapja a címzett. Kerülje el a szállítási késedelmeket vagy leállásokat megfelelő túlfeszültség-védelemmel.

Részletek

Gázkompresszor-állomások

A gázszállítás garantálása, az ellátás biztosítása, a berendezések és a személyek védelme: Átfogó villám- és túlfeszültség-védelmi koncepcióval Ön mindig biztonságban van.

Részletek

1983
DEHNventil VGA

2000
DEHNventil

2006
DEHNventil M

2021
DEHNventil M2

Kisebb, erősebb, biztonságosabb. Az eredeti 1983 óta.

A DEHN 111 éve az élen jár. Az általunk fejlesztett termékek új mércét állítanak. Az új DEHNventil már csak feleakkora, mint az elődje. A mindössze 4 modulnyi méret és az integrált távjelző érintkező révén az 1.+2.+3. típusú, kombinált villámáram-levezető 4. generációja nagy teljesítményt és maximális védelemt nyújt felakkora méretben.

Kisebb ráfordítás maximális teljesítmény mellett

Több hely a kapcsolószekrényben

Nincs többé zsúfoltság az elosztószekrényekben: kompakt kialakításával a DEHNventil elegendő helyet biztosít a további készülékek számára. A több hely megkönnyíti DEHNventil és a szomszédos készülékek szerelését.

Rugalmasság a beépítési hely kiválasztásakor

Hozza ki a legtöbbet a kis helyigényből: a kisebb méret lehetővé teszi a kapcsolószekrény oldalfalára történő szerelést is - így a 0,5 m maximális csatlakozóvezeték-hossz könnyen betartható.

Gyors modulcsere

A rugós kilökő mechanizmus lehetővé teszi a teljes dugaszolható cserebetét gyors és könnyed cseréjét. Ez valódi időmegtakarítást jelent a modulok cseréjénél!

Kisebb karbantartási igény

Az egyetlen monoblokkos betét cseréje után az összes áramút védelmi kapacitása maximális. Az integrált távjelző érintkező segítségével, és 24 órás távfelügyelet révén a karbantartási munkák hatékonyabban és jobban tervezhetők.

Alacsonyabb költségek

Az 1.+2.+3. típusú kombinált villámáram-levezető esetén megtakarítható a további készülékek anyagköltsége és munkadíja - így gyakran elegendő kisebb kapcsolószekrény alkalmazása is. Az extra hely a szállítási és tárolási költségeket is csökkenti, mivel egy raklapon több termék számára van hely.

Könnyű kiválasztás

A minden verzióban megtalálható beépített távjelző érintkezővel egyszerűen megtalálhatja az Ön igényeinek megfelelő DEHNventil készüléket. A minden egyben (all-in-one) megoldás megvédi a villamos berendezéseket és rendszereket 10 m vezetékhosszon belül.

Váltson most az új generációra

Válassza ki a régi készülék cikkszámát és találja meg könnyedén az új DEHNventil készüléktípust!

5 változat. Minden alkalmazáshoz.

 • Szélesség:
  4 modul

 • Könnyű modulcsere
  (egyetlen cseremodul)

 • Hálózati utánfolyó áramkioltó képesség:
  max. 100 kAeff

 • Távjelző
  érintkezővel

DEHNventil M2 TT 255 FM
a 951310/951315 cikkszámú terméket helyettesíti

 • Szélesség:
  4 modul

 • Könnyű modulcsere
  (egyetlen cseremodul)

 • Hálózati utánfolyó áramkioltó képesség:
  max. 100 kAeff

 • Távjelző
  érintkezővel

DEHNventil M2 TNS 255 FM
a 951400/951405 cikkszámú terméket helyettesíti

 • Szélesség:
  4 modul

 • Könnyű modulcsere
  (egyetlen cseremodul)

 • Hálózati utánfolyó áramkioltó képesség:
  max. 100 kAeff

 • Távjelző
  érintkezővel

DEHNventil M2 TNC 255 FM
a 951300/951305 cikkszámú terméket helyettesíti

 • Szélesség:
  2 modul

 • Könnyű modulcsere
  (egyetlen cseremodul)

 • Hálózati utánfolyó áramkioltó képesség:
  max. 100 kAeff

 • Távjelző
  érintkezővel

DEHNventil M2 TT 2P 255 FM
a 951110/951115 cikkszámú terméket helyettesíti

 • Szélesség:
  2 modul

 • Könnyű modulcsere
  (egyetlen cseremodul)

 • Hálózati utánfolyó áramkioltó képesség:
  max. 100 kAeff

 • Távjelző
  érintkezővel

DEHNventil M2 TN 255 FM
a 951200/951205 cikkszámú terméket helyettesíti

Van még kérdése?

Állunk rendelkezésére. Írjon, telefonáljon, vagy egyeztessen időpontot, hogy mikor hívhatjuk vissza. Örömmel várjuk jelentkezését.

[email protected] +36 1 371 1091

Még több válasz.

A DEHN hírlevelének olvasásával Ön mindig naprakész marad. Könnyedén kiválaszthatja az Ön számára érdekes témákat, illetve rendszeresen megkapja a legfrissebb információkat és tippeket termék- és szolgáltatási ajánlatainkról.

Felíratkozás hírlevélre

Az információtechnika védelme

Az univerzális BLITZDUCTORconnect kombinált levezető: megbízható védelem a mérő, vezérlő, szabályozó rendszerek és a folyamatautomatizálás számára ipari környezetben.

Részletek 

Webináriumok és e-learning

Használja ki a DEHNacademy ingyenes ajánlatait, és keresse meg a megfelelő szemináriumot minden témában.

DEHNacademy 
back to top