Electric battery storage systems
DEHN megvédi az akkumulátoros tároló rendszereket

Védje meg az akkumulátoros tároló rendszereket

Az akkumulátor tároló rendszerek tárolják a fotovoltaikus rendszerek által termelt fölösleges energiát, és szükség esetén visszatáplálják a hálózatba. Ezzel a módszerrel lehet ellensúlyozni a feszültségingadozásokat és a csúcsterheléseket az elosztói hálózatban.

A túlfeszültségek, a közvetlen villámcsapások veszélyeztetik az akkumulátoros tároló rendszerét.

A villámcsapások veszélyeztetik az érzékeny elektronikát, amely a töltés-/kisütésvezérléshez szükséges. A fellépő túlfeszültségek gyakran többszörösével meghaladják az elektronikus alkatrészek elektromos szilárdságát. A hálózati feszültségcsúcsok az elektronikus alkatrészeket is károsíthatják.

Valójában egy hibás alkatrész elegendő lehet az egész akkumulátor tároló rendszer hibás működéséhez. Ezután az üzemeltetőnek más rendszereket kell bevonnia, például vízszivattyús tároló rendszereket a szerződéses kötelezettségek teljesítésére. Ez pedig egy nagyon költséges folyamat.

Minimalizálja a költséges karbantartási és javítási munkákat. Biztosítsa a tárolórendszer rendelkezésre állását egy testreszabott villám- és túlfeszültség-védelmi koncepcióval.

Electric battery storage systems
Akkumulátoros tároló rendszerek

Alkalmazáspélda VARTA

Electric battery storage systems
Alkalmazáspélda VARTA
Contact

Van kérdése? Lépjen kapcsolatba velünk.

Műszaki Támogatás

Telefon: +36 1 371 1091

Fax: +36 1 371 1092

back to top