Impresszum

Ezen oldalak tartalmáért felelős:

DEHN SE
Hans-Dehn-Straße 1
92318 Neumarkt
Germany

Registered office: Neumarkt
Register court: Amtsgericht Nuremberg HRB 39357
Sales tax identification number: DE345981357


Board of Directors: Dr Philipp Dehn (Chairman of the Board)
Helmut Pusch, Christian Köstler, Christian Höhler, Florian Bohlmann

Chairman of the Supervisory Board: Markus Thoma

 

Kontakt cím:
DEHN SE
Magyarországi Képviselete
H-1141 BUDAPEST, Jeszenák János u.20
Magyarország

Phone: +36 1 371 1091
Fax: +36 1 371 1092

E-Mail: [email protected]

Ez a jogi nyilatkozat érvényes az alábbi profilokra is:

A DEHN SE Magyarországi Képviselet weboldalai (a továbbiakban „a weboldalaink”) használatához a DEHN SE Magyarországi Képviselet (a továbbiakban „mi”) a következőkre hívjuk fel a figyelmet:

 

Felelősség

Webhelyünk tartalmát mindig gondosan tervezzük meg, és mindig pontos és aktuális információk szolgáltatására törekszünk. Nem vállalunk felelősséget a tartalom helyességéért, teljességéért és aktualitásáért. Webhelyünk tartalma általános megfogalmazású, csak nem kötelező érvényű általános információként szolgál, és nem helyettesíti az egyéni esetekben szükséges részletes egyéni tanácsadást vagy szakmai értékelést. Fenntartjuk a jogot, hogy webhelyünk tartalmát bármikor megváltoztassuk, kiegészítsük vagy töröljük. Nem vállalunk felelősséget a károkért, kivéve, ha szándékosan vagy súlyos gondatlanság miatt okoztuk őket, vagy ha az életveszély, testi sérülés vagy egészségkárosodás történik, vagy más kötelező törvényi rendelkezés létezik. A webhelyünk és a tartalmak mindenkori zavarmentes eléréséért nem vállalunk felelősséget.

 

Hiperhivatkozások és hivatkozások harmadik fél webhelyeire

Webhelyünk hiperhivatkozásokat és hivatkozásokat tartalmaz harmadik fél webhelyeire. Ha harmadik fél webhelyeit tölti be, akkor elhagyja webhelyünket és harmadik fél webhelyeire lép be. Nem vállalunk felelősséget harmadik fél webhelyeinek tartalmáért. Nem sajátítjuk ki harmadik fél webhelyeinek tartalmát. Ha hiperhivatkozásokkal vagy hivatkozásokkal elérhető harmadik fél webhelyein illegális tartalmat észlelünk, akkor eltávolítjuk a hiperhivatkozásokat vagy hivatkozásokat.

 

Szerzői jogok

Webhelyünk minden tartalmát, különösen a szövegeket, képeket, grafikákat, valamint hang-, video- vagy animációs fájlokat szerzői jog védi. Minden jog fenntartva. A letöltésre kínált tartalmat módosítatlan formában csak saját, és nem kereskedelmi célra szabad felhasználni. Ezenkívül a tartalmat előzetes írásbeli hozzájárulásunk nélkül nem szabad sokszorosítani, terjeszteni, lejátszani vagy egyéb módon felhasználni. Ez vonatkozik a részleges reprodukcióra, terjesztésre, lejátszásra vagy egyéb felhasználásra is. Néhány weboldalunk harmadik fél szerzői joga alá tartozó tartalmat is tartalmaz, különösen képeket.

 

Márkák és logók

A webhelyünkön található márkákat és logókat védjegyek és szerzői jogok védik. A márkák és logók bármilyen felhasználása, sokszorosítása és használata előzetes írásbeli hozzájárulásunk nélkül tilos. Ez vonatkozik a részleges felhasználásra, másolásra vagy felhasználásra is.

Márkáink áttekintését itt találja:

Fenntartjuk a műszaki változtatások, nyomdahibák és tévedések jogát. Az ábrák nem kötelező jellegűek.
 

Webhelyünk előzetes regisztrációt igénylő részeinek használata

Ha webhelyünk egyes részei előzetes regisztrációt és a használati feltételek megerősítését igénylik, akkor a regisztráció során elfogadott használati feltételek vonatkoznak webhelyünk ezen részeinek használatára is. Ellentmondások esetén a regisztrációkor elfogadott használati feltételek irányadók.

back to top