Jogi Nyilatkozat

DEHN SE + Co KG

Rennweg 15
90489 Nuremberg
Germany

KG based in Nuremberg
Registration Court Nuremberg HRA 681
Subsidiary Neumarkt / OPf.
phG: HANS DEHN SE based in Nuremberg,
Registration Court, HR B 35977

Board members:
Dr. Philipp Dehn (Chairman)
Helmut Pusch
Christian Köstler
Thomas J. Schöpf

Chairman of the supervisory board: Thomas Dehn

Tax ID SE + Co KG: DE 133 251 475

Kontakt cím:
DEHN SE + Co KG
Magyarországi Képviselete
H-1141 BUDAPEST, Jeszenák János u.20
Magyarország

Phone: +36 1 371 1091
Fax: +36 1 371 1092

E-Mail: info@dehn.hu

Jogi Nyilatkozat

Köszönjük, hogy meglátogatta weboldalunkat és használja internetes szolgáltatásainkat. Arra törekszünk, hogy az ezen a weboldalon található információk naprakészek legyenek, és hogy Önök mindig a legfrissebb információkat kapják.

Azonban kifejezetten felhívjuk figyelmüket a következőkre:

Felelősség a tartalomért

Oldalaink tartalmát a legnagyobb gondossággal hoztuk létre. Az ilyen tartalom helyességére, teljességére és aktuális állapotára azonban nem vállalunk semmiféle garanciát. Szolgáltatóként, a Német Telemedia törvény 7.1 § szerint (Telemediengesetz, "TMG") felelősséggel tartozunk az ezen oldalak saját tartalmáért az általánosan alkalmazandó törvények szerint. A TMG 8–10. §-a szerint azonban nem vagyunk kötelesek szolgáltatóként ellenőrizni az átvett vagy tárolt, harmadik fél által készített információkat, vagy kutatni olyan körülményeket, amelyek jogellenes tevékenységre utalnak. Ez nem érinti az általánosan alkalmazandó jogszabályok értelmében az információ eltávolítását vagy felhasználásnak blokkolását jogsértés esetén. E tekintetben azonban a felelősség csak akkortól él , amikor tudomásunkra jut egy adott jogsértés. Ha tudomást szerzünk az ilyen jellegű jogsértésekről, azonnal eltávolítunk az ilyen tartalmat.

Felelősség a hivatkozásokért

Webhelyünk linkeket tartalmaz harmadik felek külső webhelyeire, amelyek tartalmára nincs befolyásunk. Ezért nem vállalunk semmiféle felelősséget az ilyen harmadik fél által készített tartalmakért. A kapcsolódó oldalak tartalmáért mindig az adott webhelyek üzemeltetője felel. A link létrehozásának időpontjában ellenőriztük a linkelt tartalmat a lehetséges jogsértések szempontjából és ekkor nem volt felismerhető jogellenes tartalom a linken. A jogsértésre való konkrét hivatkozás nélkül azonban a linkelt oldalak folyamatos ellenőrzése tartalom szempontjából nem ésszerű. Ha bármilyen jogsértés tudomásunkra jut, akkor ezeket a linkeket haladéktalanul eltávolítjuk.

Szerzői jog

Az ezen az oldalon létrehozott tartalmakra és munkákra a német szerzői jogi törvény vonatkozik. Az oldalainkon lévő tartalom minden olyan sokszorosításhoz, szerkesztéshez, terjesztéshez vagy bármilyen típusú felhasználáshoz, amely a szerzői jog hatálya alá esik, írásbeli engedélyünkre van szükség. A webhely letöltése és másolása csak magán, nem kereskedelmi használatra engedélyezett. Amennyiben a weboldal tartalmát nem mi hoztuk létre, a harmadik felek szerzői jogait tiszteletben tartjuk. Különösen a harmadik felek tartalmát azonosítjuk ilyenként. Ennek ellenére, ha tudomására jut a szerzői jogok megsértése, kérjük, hogy értesítsen bennünket. Ha bármilyen jogsértés tudomásunkra jut, azonnal eltávolítunk az ilyen tartalmat.
 

A DEHN, a DEHN logó, a DEHN megvéd, a BLITZPLANER és a többi termék / termékleírás, amelyeket a bejegyzett védjegy jelével megjelöltünk, Németországban és más országokban bejegyzett védjegyek.

Itt található a védjegyek teljes listája.

Fenntartjuk magunknak a jogot a jelen honlapon közzétett információ előzetes értesítés vagy előzetes beleegyezés nélküli módosítására. Továbbá az esetleges elírások illetve hibákért nem vállalunk felelősséget. A módosítások, a nyomdahibák és más hibák jogát fenntartjuk. A képek és / vagy ábrák nem kötelező érvényűek.

back to top