Safety Security Systems
DEHN megvédi a biztonsági rendszereket

Védje meg biztonsági rendszereit

Annak érdekében, hogy a biztonsági technológia megbízhatóan működjön,

Legyen szó tűzvédelemről, betörésvédelemről vagy vész- és menekülési (út)világításról: Az elektromos biztonsági rendszerek csak akkor igazán megbízhatók, ha zivatarok közben nem hibásodnak meg. Ha a villámcsapások és a túlfeszültség megsemmisíti a biztonsági rendszereket, vagy a biztonsági rendszerek már nem működnek, az emberi élet veszélyben lehet.

Ezenkívül a túlfeszültségek hibás jelzéseket és hamis riasztásokat is okozhatnak, ami magas költségeket eredményezhet. Ezért a biztonsági rendszereket be kell integrálni a villám- és túlfeszültség-védelmi koncepcióba. A gyártók, a tervezőmérnökök és a szerelők számára kötelező a jogi és normatív követelmények teljesítése.

A biztonságban nincs kompromisszum

DEHN több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik a villám- és a túlfeszültség-védelem területén. Kiváló minőségű termékeinket a biztonsági rendszerek vezető gyártói hagyták jóvá. Az alkalmazott védelmi készülékeket, pl. a tűzjelző rendszer-, betörésvédelmi rendszer- és CCTV rendszerekben széles körben tesztelték a DEHN tesztlaboratóriumában.

A villám- és túlfeszültség-védelem, a földelés és az potenciálkiegyenlítési védelmi koncepcióit a DEHN szakértői fejlesztették ki. Tesztelték és gyakorlatban bebizonyították, hogy működöképesek. A DEHN termékeket amelyeket folyamatosan tovább fejlesztünk, VdS-tanúsítvánnyal rendelkeznek, és kiváló minőségűek.

Contact

Van kérdése? Lépjen kapcsolatba velünk.

Műszaki Támogatás

Telefon: +36 1 371 1091

Fax: +36 1 371 1092

back to top