DEHN - Wir sind für Sie da
Itt vagyunk az Önök számára!

Aktuális információk a koronavírus járványról

Sok vevőnk és partnerünk kíváncsi arra, hogy a koronavírus-járványnak milyen következményei vannak személyesen rájuk. 

Ezen az oldalon naprakész információkat talál arról, hogy miként kezeljük a helyzetet, és mit teszünk annak érdekében, hogy a következmények az ügyfeleinkre és partnereinkre minimálisak legyenek.

A lehető legjobb szolgáltatás: Ön bízhat bennünk

A DEHN SE + Co KG-nál minden alkalmazott és az Ön személyes kapcsolattartója még a jelenlegi körülmények között is a lehető legjobb szolgáltatást nyújtja Önnek.

A DEHN a következő intézkedéseket hajtotta végre

Megvédjük munkatársainkat

Az üzleti működés fenntartásához szükséges munkaközösségeket  felosztottuk  és térben elkülönítettük. Ahol lehetséges, a munka az otthoni irodákból történik. Kérjük megértését, hogy a jelenlegi helyzetben telephelyeink nem fogadhatnak látogatót. 

Rendelkezésre állunk

Telefonon és/vagy e-mailben továbbra is elérhetőek az Önnel eddig is kapcsolatot tartó munkatársaink és a képviselet személyzete. 
Kérésére örömmel visszahívjuk az Önnek legalkalmasabb időben. 

Biztosítjuk termékeink folyamatos elérhetőségét

A termelés és a logisztika jelenleg teljes kapacitással működik.  Műszakbővítéseket hajtottunk végre a termékek rendelkezésre állásának biztosítása érdekében. Noha az anyagbeszerzési helyzet kissé feszült, jelenleg itt sem tapasztalunk korlátozásokat 

Találkozzunk virtuálisan a digitális térben

A következő személyes találkozónkig a DEHN összes kiemelt témáját megtalálhatja digitális formábanTudjon meg mindent a DEHN termékinnovációkról és tervezési szolgáltatásokról, megoldási  és szervízajánlatokról. Használja ki az alkalmat, és élvezze az elektronikus tanfolyamok, a hamarosan induló webinárok és a hírlevelek előnyeit. 

Megbízható partnerek vagyunk

És Önök mellett állunk ezekben az időkben. Ezért mindaddig, amíg a körülmények megengedik, nem terheljük át a megnövekedett szállítási költségeket Önökre. Biztosítjuk Önöket, hogy a nehéz időkben is itt vagyunk, és együtt fogjuk legyőzni ezt a válságot.

Felelősséget vállalunk

Segítünk alkalmazottainknak a gyermekfelügyelet megszervezésében. Lehetővé tesszük, hogy rugalmas munkaidő figyelembevételével dolgozzanak, műszakot váltsanak és - ahol csak lehetséges - otthonról dolgozzanak.

Contact

Van kérdése? Lépjen kapcsolatba velünk.

Műszaki Támogatás

Telefon: +36 1 371 1091

Fax: +36 1 371 1092

back to top