Túlfeszültség-védelem - Családi ház külső villámvédelem nélkül

A túlfeszültség-védelmi készülékek megvédik az elektromos / elektronikus rendszereket és eszközöket a túl magas feszültség által okozott károktól. Ezt a veszélyes interferencia-energiát fokozatosan levezetik a névleges impulzusfeszültségnek megfelelő szintre.

Felhívjuk figyelmét, hogy a védelmi eszközöknek energia-koordinációval kell rendelkezniük az egyes védelmi szakaszok kölcsönhatásának biztosítása érdekében.

Termékjavaslatok

Surge protection concept for single-family houses without lightning protection E-Mobility Photovoltaik Wärmepumpe Sicherheitstechnik Daten- und Kommunikationstechnik Energieversorgung Energieversorgung Energieversorgung Energieversorgung Elektrische Jalousie Smart Home Home Office Fernsehanschluss Fernsehanschluss Fernsehanschluss

A - Energiaellátás

Kalapsínre 160 A-ig

DEHNshield Basic: Ez a kombinált levezető közvetlenül az épület betáplálásánál van felszerelve. Védi a közvetlen közelében található villamos berendezést.

Ideális utólagos felszereléshez.

Alelosztó

DEHNguard M: Ez a túlfeszültség-védelmi készülék megvéd az induktív-csatolás, a távoli villámcsapások és a kapcsolási túlfeszültségek okozta túlfeszültségek ellen. A villamosenergia mérő után kell telepíteni. Így az intelligens fogyasztásmérő és az intelligens fogyasztásmérő átjárója nem védett.

Végkészülékek védelme

DEHNflex: A 3.típusú DEHNflex túlfeszültség-védelmi eszközt közvetlenül a végkészülékekre kell telepíteni. Kábelcsatornákba, szerelődobozokba lehet elhelyezni, de más telepítési módszerek is lehetségesek. 

B - Adatkommunikáció és távközlési technológia

Telefon / Internet csatlakozás

DEHNbox TC 180: Ez a kombinált levezető véd a közvetlen villámcsapások és túlfeszültségek esetén. Biztonságot nyújt a telefonvonal- és DSL-kapcsolat számára. Kompakt kialakításának köszönhetően gyorsan felszerelhető új épületekbe és könnyen , utólag is, felszerelhető a meglévő épületekbe.

C - Napelemes rendszerek

Inverter

DC oldalra, amennyiben az "s" biztonsági távolság biztosított, 1 MPP bemenethez.

DEHNcube YPV SCI 1000 1M: A DEHNcube YPV SCI 2. típusú levezető átfogó védelmet nyújt PV-rendszerének - egyetlen kompakt időjárásvédett dobozban. Közvetlenül azinverter előtt helyezkedik el. Ha a PV-rendszer és az inverter között 10 méternél hosszabb kábel van, akkor a tető területén további levezető szükséges. 1 MPP bemenethez.

Inverter

DC oldalra, amennyiben az "s" biztonsági távolság biztosított, 2 MPP bemenethez.

DEHNcube YPV SCI 1000 2M: A DEHNcube YPV SCI 2. típusú levezető átfogó védelmet nyújt PV-rendszerének - egyetlen kompakt időjárásvédett dobozban. Közvetlenül azinverter előtt helyezkedik el. Ha a PV-rendszer és az inverter között 10 méternél hosszabb kábel van, akkor a tető területén további levezető szükséges. 2 MPP bemenethez.

D - Motoros redöny- / árnyékolóvédelem

Motoros redönyök

DEHNcord R: Ez a 2-es típusú levezető védi az érzékeny elektromos redőnyöket / árnyékolókat. Plug-and-play: Könnyen és gyorsan felszerelhető adapter-megoldás formájában.

E - Otthoni iroda

Számítógépes munkaállomás

DEHNprotector LAN100: Ez a 3-as típusú levezető védi a hálózati- és az adatoldalt is a túlfeszültségektől. Ezért ideális DSL/Koax/Optikai útválasztókhoz és számítógépes munkaállomásokhoz.

F - TV csatlakozás

TV/SAT rendszer

DEHNgate FF5 TV: Öt csatornás túlfeszültség-védelmi készülék 75 ohmos antennarendszerekhez. Speciális kialakítás a SAT antenna osztókhoz és a multi-kapcsolókhoz. A levezető eleget tesz az EN 50083-2 szerinti A osztályú árnyékolási követelményeknek.

Szélessávú csatlakozás

DEHNgate FF TV: Ez a 2.típusú túlfeszültség-korlátozó megvédi a szélessávú kapcsolatokat. 

TV-k

DEHNprotector TV: Kombinált túlfeszültség-védelem a TV, rádió vagy SAT vevőkészülék tápfeszültségének és antennájának. 

G - Hőszivattyú

Power supply

DEHNrail M 4P: A hőszívattyú tápegységének védelme. 

Adatkommunikáció

BLITZDUCTOR plug-in module: Védi az otthoni automatizálás kommunikációs és mérővezetékeit (hőszivattyú). Az alapmodul és a dugaszolható védelmi modul közvetlenül a fűtési és légkondicionáló rendszerek, vagy a védendő hőszivattyúk elektronikus alkatrészeire van felszerelve. 

Adatkommunikáció

BLITZDUCTOR alapmodul: Védi az otthoni automatizálás kommunikációs és mérővezetékeit (hőszivattyú). Az alapmodul és a dugaszolható védelmi modul közvetlenül a fűtési és légkondicionáló rendszerek, vagy a védendő hőszivattyúk elektronikus alkatrészeire van felszerelve. 

H - E-mobilitás

Falidoboz

DEHNguard M FM: Az e-mobilitás töltőoszlopai és a fali töltődobozok védelmére. Többpólusú, 2. típusú túlfeszültség-levezető, mely alapmodulból és dugaszolható védelmi modulokból áll. 

I - Okos otthon

KNX / EIB / buszos okos otthon rendszer

BUStector: Ezt a 2. típusú levezetőt intelligens otthonokban való használatra tervezték. Könnyen bepattintható a KNX alkatrészek csatlakozó nyílásába. 

J - Biztonsági rendszerek

LED világítás

DEHNcord L 2P SN1860: LED világítótestek védelme. Túlfeszültség-korlátozó II. osztályú világítási armatúrákhoz. 

Kaputelefon

BUStector: Ezt a 2. típusú levezetőt intelligens otthonokban való használatra tervezték. Könnyen bepattintható a KNX alkatrészek csatlakozó nyílásába. 

Contact

Van kérdése? Lépjen kapcsolatba velünk.

Műszaki Támogatás

Telefon: +36 1 371 1091

Fax: +36 1 371 1092

back to top