DEHN schützt LED Beleuchtung
DEHN megvédi a LED világítást

Túlfeszültség-védelem LED világítás számára

A túlfeszültség-védelmi készülékek megakadályozzák az erzékeny LED-es technológiájú készülékek meghibásodását. Ezzel a költséges leállások, az időigényes javítási munkák, valamint a drága világítótestek cseréje megakadályozható.

A sok előnyük ellenére, a LED-es világítótestek sokkal érzékenyebbek a túlfeszültségekre és sokkal drágább a cseréjük a hagyományos világítótestekhez képest. A felesleges kiadások könnyen elkerülhetők.

Túlfeszültségek miatti károk

Nemcsak a közvetlen villámcsapás okoz károkat, hanem az indirekt villámcsapások által okozott túlfeszültségek gyakran okoznak túlfeszültségeket melyek többszörösen meghaladják a LED-es világítótestek feszültségszintjét.

A túlfeszültégek által okozott károk részleges vagy teljes LED modulok- , a LED meghajtó driverek, a teljes elektronika  meghibásodásához, fényerő csökkenéshez vezetnek. Habár a világítótestek továbbra is működni fognak, a túlfeszültségek jelentősen lecsökkentik az élettartamukat.

A védelmi készülékek megakadályozzák a meghibásodást

A nagyteljesítményű túlfeszültség-korlátozók megakadályozzák a károkat és megnövelik a LED-es lámpatestek élettartamát. Ezáltal költségeket lehet megtakarítani a gyakori cserék valamint a karbantartási munkák csökkentésével. 

S ez nem az egyedüli előny: az üzemeltetők, a munkatársak, az önkormányzatok és az ottlakók is elégedettek lesznek. 

Kerülje a felesleges karbantartási munkákat, és biztosítson magas rendelkezésre állást hatékony túlfeszültség-védelmi koncepcióval.

DEHN Teszt Központ

Milyen érzékenyek a világítótestek a tranziens túlfeszültségekre ha nincs túlfeszültség elleni védelem beépítve?

Ez egy olyan kérdés mely a világítótestek gyártóit, felhasználókat, városi áramszolgáltatókat és önkormányzatokat is érdekelhet. 
Használja ki a DEHN Teszt Központ által nyújtott tesztelési lehetőségeket. A rendszer tesztelésével igazolást kap arra vonatkozóan, hogy a túlfeszültség-védelmi készülékek megvédik-e a lámpatesteket. 

Contact

Van kérdése? Lépjen kapcsolatba velünk.

Műszaki Támogatás

Telefon: +36 1 371 1091

Fax: +36 1 371 1092

back to top